BRIGHT festival
BRIGHT festival neemt je op feestelijke wijze mee in de wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Volg ons ook op sociale media!

Van saaie afvalbak tot kunstwerk

Zwerfaval tegengaan, een mooier straatbeeld en inwonerparticipatie. Dat zijn de ingrediënten van het gave kunstafvalbakkenproject. Samen met Sanne van HutsSpot gaan basisschoolleerlingen uit Sittard-Geleen van 11 t/m 14 september de afvalbakken rondom hun eigen school pimpen!
 
Lijkt het je tof om mee te doen? Neem contact op met Sanne en meld je klas direct aan via events@stadslabssittardgeleen.nl.

Een mooiere en duurzame wereld begint namelijk bij onze kinderen. Gewapend met kwasten en penselen gaan de leerlingen aan de slag met Art Bins en worden ze omgetoverd van saaie afvalbakken tot echte kunstwerken. Zo brengen we jongeren en kunst samen in de strijd tegen afval én creëren we een mooier straatbeeld. Benieuwd naar het eindresultaat? Kom het live meemaken tijdens BRIGHT Festival!

En als je niet kunt wachten… in het centrum van Geleen staan al twee prachtige exemplaren gemaakt door jongeren van dagbesteding Samen Bijzonder!

Meer weten? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte!