BRIGHT festival
BRIGHT festival neemt je op feestelijke wijze mee in de wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Volg ons ook op sociale media!

Je afval weggooien kan toch veel leuker?

Natuurlijk, daarom staan er op de Markt in Geleen verschillende containers met zogenaamde trash holes op je te wachten. Het uitnodigende gat in het midden van de trash hole en het speelse ontwerp nodigen je uit om op een innovatieve en leuke manier bewust met afval om te gaan.

Gooie je plastic flesje of prop papier met een boog in de trash hole en scoor een hole-in-one!  

Onze trashholes zijn geen gewone afvalbakken; ze vertegenwoordigen een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid en circulariteit. Door jouw afval op de juiste manier weg te gooien, draag je bij aan het recyclen en hergebruiken van materialen, wat onze ecologische voetafdruk verkleint en de grondstoffen beschermt.

Laat je inspireren door de educatieve boodschappen op de klikodeksels. Ze herinneren ons eraan dat elke kleine handeling telt. Door bewuster om te gaan met ons afval, bouwen we samen aan een gezonde en bloeiende planeet voor de toekomstige generaties.

Dus kom langs, geniet van het festival en draag jouw steentje bij aan onze gedeelde visie van een stralende, duurzame toekomst. Gooi je afval in stijl, gooi het in de toekomst – gooi het in de BRIGHT trash holes! Samen maken we van afval een kunstwerk van verandering.

Meer weten? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte!