BRIGHT festival
BRIGHT festival neemt je op feestelijke wijze mee in de wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Volg ons ook op sociale media!

Samen groeien: een reis naar ondernemerschap

Op woensdag 13 september staat Vidi en haar individuele deelnemers met bijzondere stands in hartje Geleen!

Van uitkering naar eigen bedrijf?!

Wat is een sociale coöperatie, vraag je je af? Het is een innovatief concept dat ons de kans heeft geboden om onze ondernemersdromen waar te maken, terwijl we in de bijstand zitten. Het gaat over empowerment, samenwerking en het creëren van positieve verandering. 

Maatschappelijk betrokken willen zijn

Vidi is vastberaden om anderen te inspireren om hun potentieel te ontdekken. Dit is niet alleen een weg naar ondernemerschap, maar ook naar zelfontplooiing en maatschappelijke betrokkenheid. 

De sociale coöperatie gelooft sterk in het belang van educatie en bewustwording. Door hun verhaal te delen, hopen ze de perceptie te veranderen en stigmatisering te verminderen. Hun ervaring laat zien dat er altijd kansen zijn om te groeien, ongeacht waar je vandaan komt. Samen doorbreken ze barrières en ontdekken ze nieuwe mogelijkheden voor een duurzame toekomst voor zichzelf en de andere deelnemers. 

Positieve impact

Kom op op woensdag 13 september naar de Markt in Geleen. Vidi vertelt je graag over hun reis van leren, groeien en positieve impact creëren. Ze delen graag hun successen, uitdagingen en inzichten. Samen vormen ze een inspirerende gemeenschap die gelooft in het potentieel van iedereen.

Samen blijven groeien!

Meer weten? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte!