BRIGHT festival
BRIGHT festival neemt je op feestelijke wijze mee in de wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Volg ons ook op sociale media!

Samen gaan we voor circulair goud

Op vrijdag 15 september nodigen we uit om deel te nemen aan de BRIGHT Festival ondernemersdag met als thema ‘Ga voor circulair goud’!

Een topprestatie lever je nooit alleen, daarom gaan we tijdens de BRIGHT Festival ondernemersdag samen voor circulair goud. Hoe? Door kennis uit te wisselen, collega-ondernemers te ontmoeten en geïnspireerd te raken door prikkelende praktijkvoorbeelden. Je hoeft zelf de hindernisbaan niet op, want toonaangevende sprekers sturen je boordevol inspiratie, tips en suggesties aan het einde van de dag naar huis. Zo heb jij straks alle touwtjes in handen op weg naar de finish van duurzaam ondernemen.

Let op: er is slechts ruimte voor 100 deelnemers en MKB Green Deal biedt deze ‘100 winnaars’ een gratis entreeticket ter waarde van € 75,- excl. BTW aan. Gebruik bij het aanmelden de volgende vouchercode: BRIGHTMKBGREENDEAL voor jouw gratis ticket.

Het programma

De warming-up

Waarom zou je dezelfde hindernissen nemen als je van de fouten en ervaringen van anderen kunt leren? Laat daarom je lichaam en geest in de ochtend opwarmen door vier toonaangevende sprekers die gepassioneerd vertellen over de valkuilen waar ze overheen moesten springen op weg naar circulaire producten en processen.

Circulaire tour door de stad

In de middag vormen de leegstaande panden in de binnenstad van Geleen het podium voor een circulaire tour in kleine groepjes langs de laatste duurzame ontwikkelingen van innovatieve ondernemers uit de regio. Je gaat direct in gesprek met de exposanten en kunt al je vragen stellen. De reacties van deelnemers van vorig jaar waren lovend over de directe contacten en 1-op-1 gesprekken tijdens de tour.

Nieuw: Start-up Lane

Tijdens het nieuwe onderdeel, de Start-up Lane, tonen startups hun circulaire creaties aan het publiek.


Zien we je daar?

Datum: Vrijdag 15 september

Tijd: 09:00 – 18:00

Locatie: in het BRIGHT Paviljoen op de Markt in Geleen

Kom alvast in de stemming met de teaser van vorig jaar!

Meer weten?
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte!