BRIGHT festival
BRIGHT festival neemt je op feestelijke wijze mee in de wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Volg ons ook op sociale media!

Laat u meenemen in 'De toekomst van circulaire materialen'!

Laat u tijdens de ondernemersdag ‘De toekomst van circulaire materialen’ meenemen in de uitdagende wereld van circulair ondernemen. Het ochtendprogramma bestaat uit een symposium waarbij toonaangevende sprekers uit de circulaire economie bereid zijn om hun ervaringen, anekdotes en tegenslagen met ons te delen. Na een bijzondere lunch bezoekt u in kleine groepjes de expositie van een aantal circulaire koplopers uit de regio Zuid-Limburg in het centrum van Geleen. Via directe gesprekken met collega-ondernemers wordt zo de gelegenheid gecreëerd om een schat aan kennis en informatie in de praktijk van duurzaamheid en innovatie met elkaar uit te wisselen en ontstaat de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen.

Inspirerende sprekers

Iris van Wanrooij

Programmamanager MVO EMMA Safety Footwear

Chantal Jörissen

Directeur New Business Development Niaga Covestro

Marcel Alberts

Oprichter en eigenaar Healix

Ben Stevens

Oprichter en eigenaar Think Paper

Over Iris van Wanrooij

Als programmamanager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is Iris verantwoordelijk voor het volledige duurzaamheidsprogramma binnen EMMA Safety Footwear. In maart 2022 is Iris uitgeroepen tot Dutch SDG Pioneer door UN Global Compact Netherlands. 

Over Chantal Jörissen

Chantal is momenteel werkzaam als Director New Business Development bij Niaga®, onderdeel van Covestro. Ze heeft o.a. bij DSM diverse corporate innovation ventures van start-up naar scale-up fase begeleid en ze is trots op de innovatieve producten die van daaruit naar de markt zijn gebracht.

Over Ben Stevens

Ben is oprichter en eigenaar van Think Paper. Think Paper is gespecialiseerd in het produceren van duurzame verlichting en is bekend om zijn kartonnen designlampen.

Over Marcel Alberts

Healix is een clean-tech scale-up uit Maastricht. Wij creëren een circulaire toekomst voor synthetisch garenafval door afgedankte touwen en netten uit de visserij en landbouwsector te transformeren tot hoogwaardige circulaire polymeren.  Als vader van 2 zoontjes ben ik erg geïnspireerd door de quote “We do not inherit the Earth from our ancestors, we borrow it from our children”. Dit was voor mij de motivatie om Healix te beginnen en ik hoop op dit symposium ook anderen aan te kunnen steken meer circulair te gaan denken en werken.

Programma ondernemersdag 'De toekomst van circulaire materialen'