BRIGHT festival
BRIGHT festival neemt je op feestelijke wijze mee in de wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Volg ons ook op sociale media!

Laat jouw stem horen tijdens de JongerenTop

Ben je tussen de 10 en 16 jaar oud? Kom dan op woensdag 13 september van 14:00 tot 16:00 uur naar een speciale JongerenTop op BRIGHT Festival. Tijdens de JongerenTop, georganiseerd door Greutsj en HutsSpot, kun je ideeën uitwisselen en samenwerken aan oplossingen die veranderingen kunnen teweegbrengen op het gebied van duurzaamheid. Denk aan hernieuwbare energie, afvalbeheer, klimaatverandering, behoud van natuurlijke hulpbronnen en groene technologieën.

Dit evenement is volledig gericht op jóuw betrokkenheid bij het aanpakken van belangrijke uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en innovatie.

Jij hebt een stem in duurzame ontwikkeling

De JongerenTop is een unieke kans om jou een stem te geven en actief deel te laten nemen aan belangrijke discussies. Hier kun je ideeën delen, oplossingen ontwikkelen en samenwerken aan duurzame ontwikkeling. Wij geloven in de kracht van jongeren en willen jullie betrekken bij het vormgeven van een duurzame toekomst.

Debatteer over belangrijke thema’s

In de prachtige raadzaal van Sittard-Geleen in de Stadswinkel zullen jullie samenkomen voor deze allereerste JongerenTop. Hier krijg je de kans om te debatteren over essentiële thema’s, zoals hernieuwbare energie, afvalbeheer, klimaatverandering, behoud van natuurlijke hulpbronnen, groene technologieën en andere relevante onderwerpen. Jouw perspectieven zijn waardevol en we willen graag horen wat jij te zeggen hebt over deze belangrijke onderwerpen.

Datum: woensdag 13 september
Tijd: 14:00 – 16:00
Locatie: Raadhuis in de Stadswinkel van Geleen

Ik doe mee!

Meedoen met de JongerenTop is eenvoudig! Schrijf je in via onderstaande knop:

Meer weten? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte!