BRIGHT festival
BRIGHT festival neemt je op feestelijke wijze mee in de wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Volg ons ook op sociale media!

Een nieuwe PC voor mensen met een krappe beurs!

The Challenge Zone is de plek waar toekomstige ICT-professionals werken aan de start van hun loopbaan. Het is niet zo maar een stageplek. Het is een dynamische en inspirerende omgeving waar jonge, ambitieuze studenten samenkomen om zich ook op een maatschappelijke manier in te zetten voor de inwoners in Sittard-Geleen. 

Een van deze initiatieven is ICT Buurtzaam. De stagiaires van The Challenge Zone werken samen met docenten en medewerkers van het VISTA College om afgedankte hardware nieuw leven in te blazen. Ze nemen onbruikbare pc’s die worden geleverd door Copiatek uit Den Haag en transformeren deze tot volwaardige desktops, klaar om een nieuw leven in te gaan. Misschien wel bij jou thuis!

Op deze bijzondere dag zullen de stagiaires van The Challenge Zone en docenten en medewerkers van het VISTA College aanwezig zijn om de PC-Uitgifte te verzorgen. Dit is niet alleen een kans om een PC te ontvangen, maar ook een kans om te leren over de inzet voor circulariteit en duurzaamheid. 

Met ICT Buurtzaam wilt The Challenge Zone niet alleen desktops uitdelen, maar ook bewustzijn creëren over de impact van hergebruik en duurzaamheid binnen de technologische sector. Dus markeer dinsdag 12 september in je agenda en kom langs bij Markt 35 in Geleen! Tussen 10:00 en 16:00 kan jij een PC komen ophalen. 

Meer weten? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte!