BRIGHT festival
BRIGHT festival neemt je op feestelijke wijze mee in de wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Volg ons ook op sociale media!

Doe mee aan een unieke test

Op maandag 11 september tussen 13:00 en 15:00 uur nodigen we je uit om de wereld van laaggeletterdheid te ervaren tijdens BRIGHT Festival in Geleen. In samenwerking met De Domijnen, Vista Taal+ en PIW organiseren we de Escapekoffer voor Laaggeletterden.

Wat als je niet kunt ontsnappen?

Tijdens het uitvoeren van de Escapekoffer wordt jouw geletterdheid getest. Is je niveau hoog genoeg? Dan is ontsnappen natuurlijk een eitje! Maar wat gebeurt er als je laaggeletterd bent? Kun je dan wel nog ontsnappen? En wat voor invloed heeft dat op je dagelijkse bezigheden?

Na het spel leggen we uit waarom sommige deelnemers niet kunnen ontsnappen en delen we inzichten over hoe het is om laaggeletterd te zijn. Ontdek de obstakels waar zij mee te maken hebben en leer meer over hun perspectief op de samenleving. Deze ervaring maakt je bewust van de uitdagingen en belevingen van laaggeletterden en laat zien wat je kunt doen om te helpen.

Mis deze ervaring niet en help mee


Wanneer: maandag 11 september 
Hoe laat: 13:00 tot 15:00 uur 
Waar: op de Markt in Geleen

Meer weten? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte!