BRIGHT festival
BRIGHT festival neemt je op feestelijke wijze mee in de wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Volg ons ook op sociale media!

Op avontuur in de Circulaire Escape Room

Ben jij klaar voor een avontuur dat je hart sneller doet kloppen en je bewustzijn vergroot over circulaire economie? Stap dan binnen in onze unieke Escape Room en laat je meenemen in een spannende race tegen de klok. Klimaatverandering staat centraal in dit boeiende scenario, waar jij de held bent die moet ontsnappen aan een enorme ramp die op weg is naar Geleen!

 

Een unieke duurzame belevenis

De Circulaire Escape Room is geen gewone escape room – het is een plek waar duurzaamheid en innovatie samensmelten om jou een onvergetelijke ervaring te bieden. Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je omringd door gerecyclede materialen, schitterend upcycling design en groene elementen die de principes van de circulaire economie weerspiegelen. Een omgeving die je meteen inspireert om na te denken over jouw rol in het bevorderen van een duurzame toekomst.

 

Ontsnap aan de klimaatramp

Terwijl je je een weg baant door uitdagende puzzels en verrassende wendingen, zul je geconfronteerd worden met belangrijke keuzes die je dwingen om na te denken over jouw impact op het milieu. De Circulaire Escape Room is meer dan een spel – het is een interactieve ervaring die je bewust maakt van de noodzaak om actie te ondernemen voor een circulaire en duurzame samenleving.

Zien we je daar?

 
Datum: 11 t/m 17 september
Tijd: 09:00 tot 14:00
Locatie: Markt, Geleen

Meer weten? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte!