BRIGHT festival
BRIGHT festival neemt je op feestelijke wijze mee in de wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Volg ons ook op sociale media!

Ontdek hoe jij duurzamer kunt leven

Ben je bezorgd over je financiën of de steeds stijgende energiekosten? Wil je graag leren hoe je energie kunt besparen en ben je benieuwd naar mogelijke financiële ondersteuning? Dan is de Bespaarmarkt op donderdagmiddag 14 september dé plek voor jou!
 
In samenwerking met Vidar, PiW, Zowonen en gemeente Sittard-Geleen zetten we ons in voor een duurzamere toekomst. Of de zon nu straalt of de regen neerdaalt, we staan voor je klaar op twee locaties: bij mooi weer op de Markt in Geleen en als het weer wat minder is ben je welkom bij Social Space M35 aan de Markt 35 in Geleen.

Kom tussen 13.00 en 16.00 uur langs en stel al je vragen over energiebesparing, financiële ondersteuning en meer aan een van onze deskundigen. Samen zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerd bent en concrete stappen kunt zetten naar een energiezuinigere en budgetvriendelijkere levensstijl.

Datum: donderdag 14 september
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Lokatie bij goed weer: Markt, Geleen
Lokatie bij slecht weer: Markt 34, Geleen

Meer weten? Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte!